IV lanserar ny medlemsportal

2021-08-26

Äntligen, efter ett halvårs arbete är medlemsportalen på IV:s hemsida klar.

Under våren 2021 inledde IV ett förändringsarbete för att kunna erbjuda samtliga medlemmar effektivare service. Ett nytt system för att förenkla medlemsadministration har upphandlats. IV:s kansli kan därmed ge bättre och snabbare hjälp och rådgivning. En viktig del av detta förändringsarbete är att även IV:s medlemmar upplever att all information på de låsta medlemssidorna känns mera lättillgänglig. Förutom alla förmånliga ramavtal finns det en omfattande mängd checklistor, blanketter och mallar tillgängliga för IV:s medlemmar.

- Vi är stolta över att lansera vår nya medlemsportal, säger Gabrielle Göthberg von Troil, som varit projektledare för förändringsarbetet. Detta betyder att våra medlemmar får en bättre överblick över checklistor, blanketter och ramavtal.

Igår eftermiddag skickades ett e-postmeddelande till samtliga medlemmar i IV med uppgifter om hur man ska logga in på den nya portalen. Genom att medlemsportalen på IV:s hemsida nu är aktiv innebär att de sista delarna av FSO går till historien, då FSO:s hemsida nu släcks helt.

IV vill också rikta ett stort tack till Lime Technologies och projektledare Karl Gladh för ovärderlig hjälp och stöd under projektets gång.