Kurser i arbetsmiljö och arbetsrätt

I samarbete med Arbetsgivaralliansen, civilsamhällets egen arbetsgivarorganisation och specialister på ideell och idéburen verksamhet, erbjuds två kurser. Kurserna vänder sig i första hand till Arbetsgivaralliansens egna medlemmar.
Medlemmar i IV som tillhör annan arbetsgivarorganisation erbjuds möjlighet att delta i mån av plats. Observera att anmälan och betalning sker till Arbetsgivaralliansen via länkarna nedan.

Arbetsmiljö
Detta är en grundläggande utbildning där vi går igenom Arbetsmiljölagen samt andra relevanta lagar och föreskrifter på arbetsmiljöområdet. Vi kommer även diskutera hur man bäst kommer igång med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Kursdag 20 januari 2022 Stockholm. Sista anmälningsdag 14 december.

Klicka här för mer information och anmälan.


Arbetsrätt

Vi kommer gå igenom hur anställningsavtal ingås och avslutas och vad du som arbetsgivare behöver tänka på vad gäller de arbetsrättsliga lagarna. Föreläsning varvas med diskussion och du kommer få möjlighet att själv vara aktiv och ställa dina frågor.

Kursen vänder sig både till dig som redan är ledare eller arbetsgivarföreträdare och till dig som är på väg att bli det.

Kursdag 22 november i Stockholm. Sista anmälningsdag 4 november.

Klicka här för mer information och anmälan.


© Copyright IV - Idéburen Välfärd